NOR / ENG

Strømskinner (PDU) for montering i skap

LinkIT har over 30 forskjellige modeller strømskinner til rackskap i sin portefølje – med forskjellige antall uttak, pluggtyper og kabellengder. Varianter med overspenningsvern og amperemeter finnes også.

21. sep 2021

Strømskinner (PDU) for montering i skap er et av mange populære tilbehørsprodukter, og leveres både for 10″- og 19″ skap. De finnes i forskjellige konfigurasjoner, og for horisontal montering (1U) samt vertikal montering (0U).

Skinnene er produsert i materiale av høy kvalitet som resulterer i lang levetid. De leveres ferdig med rackører, som på flere modeller også kan snus for ønsket montering.

Vi vet at prosjekter varierer og det kan derfor være behov for å koble til utstyr med ulike kontakter. Vi har modeller som er tilpasset ulik standard, som videre gjør installasjonen enkel.

LinkIT PDU med Circuit Breaker

PDU med Overspenningsvern

LinkIT sine PDU’er med overspenningsvern har effektbrytere, en for hver utløpsgruppe, noe som sikrer og beskytter tilkoblede komponenter mot skader, overspenning og deg mot personskade.

LinkIT PDU med Amperemeter

PDU med Amperemeter

Enkelte ganger kan det være viktig å ha kontroll på strømforbruket, som er enkelt når et amperemeter er integrert i selve strømskinnen. Mange datasentre er avhengige av et Building Management System (BMS) for å overvåke strømmen som tilføres skapene sine.

PDU med låsbare kontakter

PDU med låsbare kontakter

Ved å ta i bruk låsbare strømskinner minimerer du risikoen for strømbrudd på følsomt utstyr, siden kabelen ikke kan trekkes ut ved et uhell når du arbeider ved racket.

For full beskyttelse kan vi tilby låsbar strømskinne med overspenningsvern, noe som beskytter alle tilkoblede produkter som benyttes. Du får strømskinnen med C20 plugg på kabel, C14 plugg for tilkobling til UPS eller vanlig CEE 7/7 plugg.

PDU med bryter

PDU med bryter

Det kan også være praktisk med en strømbryter. Enten når man har behov for å kutte tilførselsspenning til utstyret, eller ved behov for en restart av de tilkoblede komponentene.

PDU uten bryter

PDU uten bryter

Dersom du kun trenger en enkel strømskinne til ditt rackskap uten overspenningsvern, bryter etc. kan vi tilby dette også.