NOR / ENG

Om Oss

Kvalitet i alle ledd

Merkevaren LinkIT omfatter en serie produkter som kombinerer høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Det ligger mange års kompetanse bak det som har blitt en egen merkevare. Vi har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Vi holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset i et nytt hypermoderne lager med AutoStore. Vi har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode. 

Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn. Samarbeid har alltid vært viktig for oss og vi mener at det beste samarbeidet baseres på kunnskap i alle ledd for sammen å oppnå best mulig resultat.

LinkIT spesifiserer produktene og gjennomfører omfattende tester før produktene slippes på markedet. Produktene testes hver for seg og i sammenheng, slik at vi kan garantere at produktene er holdbare og fungerer godt sammen.

LinkIT-produktene er designet og utviklet i Norge og produseres etter strenge kvalitetsnormer og etiske standarder. Produktene hentes direkte fra fabrikk, noe som gjør at prisene er svært gunstige sammenlignet med tilsvarende kjente merkevarer.

LinkIT: Merkevaren inkluderer produktkategorier som transceivere, nettverkskabler, fiberkabler, strømkabler, strømskinner, rackskap, adaptere, mediekonvertere og patchpaneler og mye mer

Våre produkter

LinkIT tilbyr aktive og passive nettverksprodukter for å bygge komplett nettverksinfrastruktur. Merkevaren inkluderer produktkategorier som transceivere, nettverkskabler, fiberkabler, strømkabler, strømskinner, rackskap, adaptere, mediekonvertere og patchpaneler og mye mer. Vårt sortiment er i stadig utvikling der høy kvalitet og gunstige priser er hovedfokus.