NOR / ENG
NOR / ENG

Vi har utstyret til et komplett datasenter

Fremtidige og nåværende IT-løsninger stiller høye krav til Infrastruktur. Vi tilbyr kvalitetssikkert, fleksibelt og moderne utstyr til et komplett datasenter.

09. sep 2021
Strøm

Vi har et bredt utvalg av komponenter som ivaretar en trygg og stabil strømforsyning.

Sikkerhet

Vi tilbyr låsbare skap for å beskytte utstyret. 

Kjøling

Vi har gode løsninger for kjøling slik at man unngår overoppheting av utstyr.

Kompetanse

Vi har god kunnskap om våre produkter, og kan bistå for å finne beste løsning for deg.

Skreddersøm

Vi skreddersyr produktsammensetning til ditt prosjekt.

Rask levering

Med et lager rett utenfor Oslo leverer vi raskt og effektivt. 

Det vi tilbyr

Rackskap Server

LinkIT sine serverskap er romslige og godt ventilert. Skapene inkluderer justerbare skinner og hjul sammen med avtagbare dører og sidepaneler for stor fleksibilitet som passer dine behov. Vi har både åpne og lukkede skap i mange størrelser.

Rackskap Nettverk

Nettverksskapene til LinkIT gir ubegrenset luftstrøm for maksimal ventilasjon. Denne serien gir også enkel tilgang til kabler og utstyr for vedlikehold, endringer og oppgraderinger. 

Veggskap

Lukket eller åpen veggmontering av skap er et allsidig valg for å spare plass og ressurser. Veggmonteringsskapene leveres i en rekke størrelser, høyder og dybder. Skapene har god ventilasjon, inkludert flyttbare dører og justerbare skinner med utskjæringer for kabelføring. 

Slim Patchkabel

Patchkabel Slim har langt tynnere diameter enn standard kabel og er plassbesparende og enkle å jobbe med. Ideellt for datasenter, patchskap etc. Denne tynne nettverkskabelen er perfekt for krevende installasjoner, med moderne konstruksjon som takler 10Gbps og PoE++. PoE og PoE+ støttes for kabelbunter opp til 48 kabler, PoE++ Type3 og 4 støttes for kabelbunter opp til 24 kabler.

Patchpanel

Vi har patchpanel for tilkobling-og rutekretser for overvåkning, samtrafikk og testing av kretser på en praktisk og fleksibel måte.

Kabelføring

Få orden på kabelene med kabelføring som gjør installasjonen både ryddigere og enklere. Vi har alt fra plast til metall.  

Strømskinner

Vi tilbyr et bredt utvalg av strømskinner til datasenter. Velg blant forskjellige lengder og uttak, og velg med eller uten bryter og overspenningsvern. I tillegg har vi skinner for vertikal montering. 

SFP/Transceiver

LinkIT tilbyr et bredt spekter av tranceivere for kommunikasjon over enten fiberoptisk eller kobber nettverkskabel. De ulike tranceiver mottakerne jobber med forskjellige bølgelengder i en bestemt avtand. 

Fiberkabler

LinkIT har over 500 forskjellige fiberkabler i sin portefølje. Uansett hvilket krav du har til plugger, fiberkvalitet, modus eller lengde, så har vi løsningen for deg.

Viftepakker

Vifter sikrer komfortabel lufting og forhindrer overoppheting. Vi tilbyr viftepakker med termostat som passer til både vegg- og gulvskap, og med og uten display.